Kommer det til at koste mig noget at skifte naturgasleverandør til OK?

Nej, det gør det ikke. OK ordner alt det praktiske i forbindelse med overflytningen og du skal ikke betale for at skifte naturgasleverandør.

Mere om naturgas fra OK

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem