Skal jeg selv gøre noget i forbindelse med flytningen af min naturgasaftale?

Nej, det skal du ikke. Din naturgasaftale fortsætter uændret hos OK og vi klarer alt det praktiske.

Mere om naturgas fra OK

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem