Skift dit OK elprodukt

Ønsker du at udskifte din nuværende OK elaftale, skal du udfylde denne formular. Under fanen 'Min elaftale' kan du se, hvilket produkt du har i dag. Herunder kan du se, hvilke produkter vi udbyder.

En grøn flexprisaftale følger ligesom OK El Flex elmarkedets udvikling. Når du vælger grøn el fra OK, er du med til at gøre en forskel for miljøet. Du bidrager nemlig til, at der bliver investeret i vedvarende energikilder i Danmark.

Med en flexprisaftale følger din pris pr. kWh markedsprisen op og ned time for time.
På den måde kan du udnytte dyk i elprisen ved for eksempel at flytte dele af dit elforbrug uden for kogespidsen fra kl. 17-20.

Med Grøn OK El Spotpris får du en elaftale, som er skræddersyet til dig med et forbrug over 3.800 kWh, og hvor prisen pr. kWh varierer time for time. Du er desuden med til at gøre en forskel for miljøet. Du bidrager nemlig til, at der bliver investeret i vedvarende energikilder i Danmark.

Med OK El Spotpris får du en elaftale, som er skræddersyet til dig med et forbrug over 3.800 kWh, og hvor prisen pr. kWh varierer time for time. På den måde kan du udnytte dyk i elprisen ved for eksempel at flytte dele af dit elforbrug uden for kogespidsen fra kl. 17-20.

Du finder dit kontonummer på din faktura.
Hvilket elprodukt ønsker du at skifte til?

Læs hvordan vi behandler personoplysninger i OK's persondatapolitik

top