Hvorfor udfases blyfri 92?

Efterspørgslen på blyfri 92 benzin er faldet markant de sidste år. I dag tanker kun 7 % af OK’s kunder blyfri 92. Faldet kan skyldes, at meget få biler anbefales at køre på blyfri 92. 

Læs mere om oktan 100

Find nærmeste OK-tankstation

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem