Hvorfor udfases blyfri 92?

Efterspørgslen og salget af blyfri 92 er faldet markant de senere år og udgør i dag under syv procent af det samlede benzin-og dieselsalg i OK-kæden. Det skyldes, at meget få biler anbefales at køre på blyfri 92. Samtidigt er prisforskellen mellem blyfri 92 og blyfri 95 kun tre øre pr. liter, og besparelsen ved at tanke blyfri 92 er dermed meget begrænset.