Vil jeg kunne mærke en effekt af at bruge oktan 100 benzin på min bil?

Vi anbefaler, at du henvender dig til dit autoværksted eller importøren af dit bilmærke og får oplyst, om netop din bilmodel har effekt af oktan 100 benzin.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem