Kan jeg tanke oktan 100 på alle OK-tankstationerne?

Vi arbejder på at udbrede oktan 100 over hele landet. Der er lige nu en række stationer I København og Nordsjælland, hvor du allerede kan tanke oktan 100, og i februar 2019 bliver resten af OK-tankstationerne på Sjælland opdateret.

I april måned fortsætter vi på Fyn og Jylland, og inden sommeren 2019 kan du tanke oktan 100 på OK-tankstationer over hele landet.

Der vil være cirka 10 tankstationer, hvor du ikke kan tanke oktan 100. Det skyldes manglende tankkapacitet på de pågældende tankanlæg. Her vil du stadig kunne tanke blyfri 95 og diesel.

Se hvor du kan tanke oktan 100 lige nu