Kan jeg få elafgiftsrefusion med OK Ladepakke?

Ja, det kan du. Med OK Ladepakke får du 90 øre pr. kWh i elafgiftsrefusion.

Du får altså 90 øre/kWh tilbage for den strøm, du bruger til at oplade din bil derhjemme. Det sker hver måned og foregår helt automatisk, når du vælger en komplet ladeløsning hos os.

OK kan tilbagebetale elafgiftsrefusion, da vores ladeboks er intelligent og indeholder en MID-certificeret kWh-måler, der registrerer anvendte kWh.

Vær opmærksom på at elafgiftsrefusion er ikke muligt i situationer, hvor du har egen husstandsvindmølle, jordvarme, elvarme, solceller m.v.

Læs mere om elafgiftsrefusion

Læs mere om elbil-opladning