Kan jeg få elafgiftsrefusion med OK Ladepakke?

Ja, det kan du. Med en OK Ladepakke får du  94,625 øre pr. kWh i elafgiftsrefusion, hvis du samtidig har en elaftale hos OK.

Du får altså 94,625 øre/kWh tilbage for den strøm, du bruger til at oplade din bil derhjemme. Det sker hver måned og foregår helt automatisk, når du vælger en komplet ladeløsning hos os.

OK kan tilbagebetale elafgiftsrefusion, da vores ladeboks er intelligent og indeholder en MiD-certificeret kWh-måler, der registrerer anvendte kWh.

Køb af ladeboks

Leje af ladeboks

Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at få elafgiftsrefusion for din OK Ladepakke, hvis du har egen husstandsvindmølle, jordvarme, elvarme, solceller m.v.

Læs mere om elafgiftsrefusion

Læs mere om elbil-opladning