Tilbyder OK elafgiftsrefusion?

Når du køber en OK Ladepakke får du godtgørelse for den el, du bruger til at oplade din elbil eller plug-in hybrid via ladeboksen. Du får en elafgiftsrefusion på 1,12 kr. pr. kWh.

Det er muligt for OK at tilbagebetale elafgiftsrefusion, da ladeboksen er intelligent og indeholder en MID-certificeret kWh-måler, der registrerer anvendte kWh.

Vær opmærksom på at elafgiftsrefusion er ikke muligi situationer, hvor du har egen husstandsvindmølle, jordvarme, elvarme, solceller m.v.

Læs mere om OK Ladepakke