Koster det ekstra at få 4G-forbindelse hos OK Mobil?

Nej, det gør det ikke. 4G-forbindelse er inkluderet i alle OK Mobils pakker og vores pakker med Mobilt Bredbånd.

Du får dermed 4G-forbindelse med i købet hos OK Mobil, hvis ellers din mobiltelefon og dit simkort er klar til 4G.

Se OK Mobils pakker

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem