Hvordan sletter jeg et OK Benzinkort fra OK-appen?

​​Du kan slette et benzinkort i OK-appen ved at gå ind under 'Mig' og 'Betalingsmidler', under punktet 'OK Benzinkort' og bruge 'redigér-ikonet' (blyanten). Bemærk, at du ikke kan slette de kort, der står under 'OK Konto'.

Hvis du vil have slettet et af de kort, der står under 'OK Konto', kan du spærre det inde på vores selvbetjening Min OK​. Bemærk, at du i så fald heller ikke længere vil kunne bruge det fysiske benzinkort ved standerne.

Læs mere om fordelene ved OK's app