Hvorfor skal man vælge en abonnementsløsning og hvad inkluderer abonnementet i OK Ladepakke?

Hvorfor skal man vælge en abonnementsløsning og hvad inkluderer abonnementet i OK Ladepakke?

Med en OK Ladepakke står OK for alt. Du kan altid ringe til OK, hvis du kommer i en situation, hvor ladeboksen ikke virker eller du har spørgsmål til ladning m.v. At have service og teknisk support inkluderet er med til at give dig en sikkerhed og at gøre det nemmere for dig. Med OK's ladepakke betaler du kun for den el, du bruger, og du kan få grøn strøm fra Danmark.

Du vælger selv, om du vil eje eller leje en OK Ladepakke.

Læs mere om OK Ladepakke