Hvorfor skal man vælge en abonnementsløsning og hvad inkluderer abonnementet i OK Ladepakke?

Med en OK Ladepakke står OK for alt. Du kan altid ringe til OK, hvis du kommer i en situation, hvor ladeboksen ikke virker eller du har spørgsmål til ladning m.v. Du får service og teknisk support inkluderet, hvilket er med til at give dig en sikkerhed og at gøre det nemmere for dig. Med OK's ladepakke betaler du kun for den el, du bruger, og du kan få grøn strøm fra Danmark.

Desuden får du med OK Ladepakke også elafgiftsrefusion.

Læs mere om elafgiftsrefusion her

Få en ladeløsning i hjemmet

Find den rigtige ladeløsning

Opladning i hjemmet fra OK

Mere om opladning af elbil