Nyhed! Få Danmarks højeste oktantal hos OK

Nu kan du få Danmarks højeste oktantal hos OK. Den nye oktan 100 er klar til at slå benene væk under dig. Lige nu udruller vi oktan 100 benzin på vores tankstationer i hele Danmark. Sagt kort: Danmarks højeste oktantal hos Danmarks største benzinkæde.

Jo højere oktantal, jo flere hestekræfter

Den nye oktan 100 er mere af alt det, du elsker ved din bil. Flere hestekræfter, bedre brændstoføkonomi og forbedret potentiel tophastighed – dét er tre af de fordele, du kan få med oktan 100 benzin.

Få et OK Benzinkort her

Nu kan du tanke oktan 100 hos OK

Få flere hestekræfter at holde af

Du kan tanke oktan 100 på alle typer benzinmotorer — og især på moderne motorer med turbo og direkte indsprøjtning, som i dag findes selv i de mindste biler.

Her kan det høje oktantal nemlig bidrage direkte til en øget motoreffekt og flere hestekræfter. Det betyder helt simpelt, at du kan forbedre din acceleration og din potentielle tophastighed ved at tanke oktan 100.

Biler i kø

Grunden er enkel: Det høje oktantal kan give en forbedret effekt af den energi, der er i benzinen. Mange moderne motorer indstiller selv tændingen efter det oktantal, du hælder i tanken. Og det er især her, et højt oktantal gør en forskel.

Jo højere oktantal, jo mere komprimering kan benzinen modstå, før den bliver antændt i motoren. På den måde kan du få flere hestekræfter. En mere effektiv forbrænding giver en forbedret acceleration og en højere potentiel tophastighed.

Er oktantallet derimod for lavt, vil bilens motor justere tændingen og reducere kompressionstrykket, så du undgår tændingsbanken. Tændingsbanken sker, når benzinen antænder i ukontrollerede eksplosioner. Det giver i sidste ende færre hestekræfter og lavere ydeevne.

Bedre brændstoføkonomi

Oktan 100 er altså til dig, der ikke vil gå på kompromis. Heller ikke med brændstoføkonomien. Når din motor udnytter energien bedre, kan du også køre længere på literen.

Biler i kø | OK

Her kan du tanke oktan 100

Til sommer kan du tanke oktan 100 på OK’s tankstationer i hele Danmark. Vi udruller den nye oktan 100 løbende, så du kan altid holde dig opdateret på, hvor langt vi er nået her.

Se om din tank har fået oktan 100

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem