Hvor finder jeg den nærmeste OK-ladestation?

Se på Danmarkskortet og listen, hvor du finder den nærmeste OK-ladestation, hvor du kan oplade din elbil eller plug-in hybrid.

Find OK's ladestationer

Du kan også få et overblik over OK's ladestationer og ladepunkter i OK-appen under 'Opladning'.

Klik ind på den enkelte ladestation for at se mere information om det enkelte ladepunkt inkl. ladepris, effekt og om laderen er ledig. Ved hjælp af appen kan du også få vist vej til ladestationen med 'Rutevejledning'.