Skal jeg have et fysisk OK Benzinkort for at kunne tanke via OK-appen?

​Nej, det behøver du faktisk ikke. I OK's app kan du vælge enten at betale via:

• MobilePay
  • Apple Pay
  • med et OK Benzinkort
  • eller med Dankort.

Vælger du MobilePay eller Dankort, så behøver du ikke at have et benzinkort.

Hvis du vil have de fordele, der følger med et OK Benzinkort, f.eks. op til 45 dages rentefri kredit og én samlet regning, så skal du selvfølgelig have et benzinkort.

Har du ikke et OK Benzinkort, kan du bestille læse mere om og bestille et kort her.​​​​

Læs mere om OK Benzinkort