Kan jeg tilføje flere biler i OK-appen?

Ja. Du kan registrere et ubegrænset antal biler til parkering i OK-appen. Når du skal parkere, vælger du blot i oversigten, hvilken af dine registrerede køretøjer, du er ved at parkere.

Læs mere om OK-appen

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem