Kan jeg støtte sporten uden et OK Benzinkort?

Ja, det kan du.

Hvis du ikke har noget OK Benzinkort, kan du hente OK's Tank & betal-app. Så kan du støtte sporten, når du betaler for din tankning hos OK med MobilePay eller Dankort via appen.

Du kan selv vælge, hvilken klub du vil støtte, når du tanker med OK Appen. Du vælger klub under 'Mig' og dernæst 'Støt sporten', hvor du trykker på MobilePay eller Dankort. Trykker du på 'Vælg forening' kan du søge efter den klub, du ønsker at støtte. Når du har fundet klubben, vælger du denne og trykker herefter på '​​Gem sponsoraftale'.

Læs mere og hent appen her