Vi oplever i øjeblikket ekstraordinært mange telefonkald til vores kundeservice. Der kan derfor være længere ventetid end normalt. Læs mere

Hvorfor støtter OK sporten?

​Som et dansk forbrugerejet energiselskab har OK rødder i lokalsamfundet. Vores lokale tilknytning gør det naturligt for os at støtte lokale ungdoms- og idrætsforeninger.

OK har tegnet sponsoraftaler med ca. 2.000 lokale ungdoms- og idrætsforeninger og støtter ca. 30 foreninger, der arbejder med idrætsaktiviteter for handicappede.

Princippet er, at den lokale forening hjælper OK og benzinforhandleren med markedsføring af OK Benzinkort og andre af OK's produkter. Når der efterfølgende tankes på et benzinkort, der er tilknyttet en sponsoraftale, modtager foreningen et beløb på 5 øre for hver liter, der tankes.

Ordningen er blevet udvidet til også at gælde, hvis du køber el eller mobiltelefoni hos OK. Så kan støtten fordobles til 10 øre eller tredobles til 15 øre, for hver liter brændstof der tankes.

Du kan også støtte din klub, hver gang du tanker med OK's app. Du skal bare logge ind i appen og vælge en klub eller en forening. Så støtter du, hver gang du tanker med appen, uanset om du betaler med OK Benzinkort, MobilePay eller Dankort.

Læs mere om hvordan du støtter sporten med OK

For mange af de lokale klubber er OK's tilskud en vigtig del af deres eksistensgrundlag.

OK støtter også eliteidrætten, blandt andet udvalgte klubber i Superligaen og håndbold- og fodboldlandsholdet.

Læs mere om OK og lokalsporten

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top