Kan man støtte andet end sportsklubber?

​Ja det kan man. Ud over sportsklubber støtter vi også SOS Børnebyerne, Dansk Røde Kors, De Danske Hospitalsklovne og mange andre foreninger.

Når du bestiller dit OK Benzinkort vælger du hurtigt og nemt hvilken forening du vil støtte. Har du allerede et benzinkort, men er i tvivl om du støtter en forening, så er du velkommen til at ringe til os på 70 10 20 3370 10 20 33, så finder vi ud af det med det samme.

Læs mere om OK Benzinkort