Kan man støtte andet end sportsklubber sammen med OK?

​Ja, det kan man. Ud over sportsklubber støtter vi blandt andet også foreninger som SOS Børnebyerne, Dansk Røde Kors, De Danske Hospitalsklovne og mange andre.

Når du bestiller dit OK Kort, eller downloader OK's app til din smartphone, vælger du hurtigt og nemt, hvilken klub eller forening du vil støtte. Indtast evt. '9999' for at finde landsdækkende foreninger eller klubber, du kan støtte.

På selvbetjeningen Min OK under 'Profil' kan du se, om du støtter en forening eller klub.

Her kan du også trykke på knappen 'Skift sponsorklub' og søge efter en anden klub eller forening at støtte. Når du har fundet klubben eller foreningen, vælger du den og trykker herefter på 'Skift sponsorklub'.

Har du allerede et OK Kort, men er i tvivl om du støtter en klub eller forening, så er du velkommen til at ringe til os på 70 10 20 3370 10 20 33, så finder vi ud af det med det samme.

Læs mere om at støtte