De Grønne Hjerter giver kroner i klubkassen

I den lokale idrætsforening i Langeskov på Fyn har de et dedikeret udvalg, som sørger for, at der er penge i klubkassen. De passer og plejer klubbens sponsoraftale med energiselskabet OK på 21. år​​​​​​​​​.

De Grønne Hjerter

Seks til otte gange om året står De Grønne Hjerter i SuperBrugsen i Langeskov. De seks herrer, som udvalget består af, har gjort det i så mange år, at de både har styr på, hvem der allerede støtter Langeskov IF (LIF) med et OK Kort, og hvem der endnu ikke har oprettet et kort, der giver mulighed for at støtte klubben med 5 øre pr. liter, de tanker.

”Klubbens sponsoraftale med OK trådte i kraft, da OK åbnede en tankstation i byen i 1997. Der var et stort arrangement i Langeskov Hallerne, tre måneder før stationen overhovedet åbnede, hvor vi lavede mere end 500 kort til lokale bilister,” siger Bent Andersen, der har været med i De Grønne Hjerter siden den spæde begyndelse.

De Grønne Hjerter fik deres første sponsorpenge til LIF i 1998, og det første års arbejde resulterede i imponerende 106.204 kroner til klubkassen.

Siden har De Grønne Hjerter i tæt samarbejde med den mangeårige brugsuddeler Ole Prangsgaard og OK afholdt mange sjove arrangementer på tankstationen, hvor de bl.a. har vasket biler, tjekket olie og fyldt sprinklervæske på til glæde for de lokale bilister og klubben. I dag finder du dem ofte fredag eftermiddag ved en OK-stand bag det lokale center og nogle gange inde i centeret.

Søg sponsoraftale til din klub

OK støtter sporten

Der var engang

De Grønne Hjerter begyndte som et udvalg i klubbens bestyrelse, men da udvalgets medlemmer trak sig fra bestyrelsen for – med deres egne ord – ”at leve et mere tilbagetrukket liv”, kunne de ikke helt slippe deres klub. De fortsatte derfor som De Grønne Hjerter, hvis eneste formål er at pleje klubbens sponsoraftale med OK.

Ole Prangsgaard gav for nogle år tilbage brugsuddeler-stafetten videre og sluttede sig til Bent Andersen, Flemming Holton, Knud Knudsen, Lars Gadegaard, Gunnar Jørgensen og Poul Eigil Rasmussen, som tilsammen er De Grønne Hjerter.

”Det er en stor fornøjelse at være en del af udvalget. Vi mødes hver anden måned til god mad og lidt til ganen udover OK-aktiviteterne,” siger Bent Andersen, og fortsætter:

”Selvom vi ikke er en del af bestyrelsen længere, så taler vi altid om LIF, og hvad der sker i klubben, når vi mødes. Vi kan simpelthen ikke lade være.”

Sammenhold glæder ungdomsafdelingen

Hvert år modtager klubben mellem 25-35.000 kr. takket være de mange lokale bilister, der tanker til fordel for klubben og ikke mindst takket være De Grønne Hjerter, som hele tiden sørger for at få flere bilister med.

”Det har fra begyndelsen været meningen, at klubbens ungdomsafdeling skulle få gavn af sponsorpengene. Det er en stor afdeling med mere end 25 hold og mange sportsglade børn og unge,” siger Bent Andersen.

Han tilføjer: ”Det er svært at sige præcist, hvad pengene er gået til i tidens løb, men de er blevet brugt på mange gode ting. F.eks. stævner og spilletøj.”

I 2017 kunne Bent Andersen og co. fejre 20 års jubilæum. Det blev naturligvis fejret på behørig vis på restaurant Carlslund i Odense, hvor flæsk og æggekage var på menuen – lige efter de grønne herrers smag. De årlige sponsorpenge blev også overrakt i forbindelse med festlighederne, og beløbet i jubilæumsåret lød på intet mindre end 31.373,59 kroner ekskl. moms.

Der er ingen tvivl om, at sammenholdet er stærkt i den østfynske by, og De Grønne Hjerter fortsætter ufortrødent deres arbejde for Langeskov IF på 21. år.

Bestil et OK Kort og støt din klub

top