Kan jeg tilknytte det samme OK Kort til flere apps/på flere mobiltelefoner?

Ja, du kan sagtens tilknytte det samme OK Kort​ til flere OK apps/på flere mobiltelefoner.

På den måde giver OK's app mulighed for, at flere i familien kan betale brændstof, bilvask, opladning og parkering på det samme kort - uden man behøver at bekymre sig om at tage det fysiske kort med sig.​​

Læs mere om OK's app

Hånd på mobiltelefon i bil i færd med at vælge bilvask med OK-appen