Hvordan kan jeg spare på varmeregningen med fyringsolie fra OK?

Som fyringsoliekunde hos OK har du mulighed for at benytte vores tilbud om at købe og få installeret Danfoss Eco-termostater i dit hjem. Termostaterne kan instilles ved hjælp af din smartphone, så du nemt kan spare på varmen, når du ikke har brug for den. Din besparelse afhænger af dit varmeforbrug.

Læs mere om Danfoss Eco-termostater fra OK

Bestil kontakt om Danfoss-termostater