Kan jeg optjene bonus fra Coop, når jeg tanker via appen?

Ja, det kan du godt. Du kan registrere dit Coop-kort i OK’s Tank & Betal-app. Når du har gjort det én gang, vil du fremover automatisk få bonus, når der er kampagne, og du betaler med app’en.​

Har du dit mobilabonnement ved OK Mobil, optjener du Bonus Taletid eller Bonus Data, når du tanker benzin eller diesel på dit OK Benzinkort. Læs mere om OK Mobil her.