Kan jeg optjene bonus fra Coop, når jeg tanker via appen?

Ja, det kan du godt. Du kan registrere dit Coop-kort i OK’s Tank & Betal-app. Når du har gjort det én gang, vil du fremover automatisk få bonus, når der er kampagne, og du betaler med app’en.​

Læs mere om OK's app

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem