Hvad er fordelene ved at vælge OK's leje-løsning til ladestandere i boligforeningen?

Med OK's leje-løsning til jeres ladestandere i boligforeningen får I en totalløsning, hvor OK står for det hele: ladestandere, drift, service, forsikring og installation er med i lejen. Alt sammen til en fast, månedlig pris.

OK har altså hele ansvaret. I slipper for administration, uforudsete udgifter og usikkerhed.

Læs mere om leje-løsningen

Mere om ladestandere til boligforeninger