Mit OK Truck Diesel-kort er slidt og kan ikke registreres på tankstanderne, hvad gør jeg?

Du kan via selvbetjeningen Min OK bestille et erstatningskort for dit OK Truck Diesel-kort, som du så vil modtage efter 4-5 hverdage.

Alternativt kan du også bestille et erstatningskort ved at ringe til os på tlf. 70 10 20 33 og tale med en af vores konsulenter.

Log på Min OK