Traktor på mark

Vi leverer lynhurtigt, så du kan reagere lynhurtigt

Hos OK får du 24 timers kundeservice og lynhurtig levering, så du og din maskinstation kan få enderne til at mødes. Og med OK Bestil-appen kan du nu bestille brændstof og fyringsolie – med ét enkelt swipe på mobilen. Kort og godt betyder det, at vi kan levere hurtigt den dag (eller nat), hvor du skal tænke hurtigt og reagere prompte.

   

 Læs mere om OK Bestil-appen

Thingstrup: Saml det hele ét og samme sted

I hjertet af Vestjylland driver brødrene Thingstrup en af landets største maskinstationer. Siden 1996 har OK leveret både diesel, smøremidler, fyringsolie og el. Det sparer brødrene tid i hverdagen, og så skal Thingstrup Maskinstation kun tale med én leverandør.

Læs mere om Thingstrup

Mand på Thingstrup Maskinstation

Varde Maskinstation har valgt OK

”OK har optimeret og brugt den viden, de har omkring maskiner og produkter, til at sammensætte den rigtige oliepakke til vores maskinpark. Det har gjort smøreoliesortimentet mere overskueligt, at vi nu har færre produkter, og det minimerer risikoen for fejl.”

Anker Vestergaard, driftsleder på Varde Maskinstation

Se hvad vi har gjort for Varde

Mand på maskinstation

Dine fordele hos OK

Lokalkendte chauffører

Få din egen faste kontaktperson

24 timers kundeservice på 70 12 12 33

Saml det hele ét og samme sted

Dag til dag levering

Ring til OK's kundeservice

24 timers kundeservice er svært at slå

OK er et dansk, kundeejet energiselskab. Det betyder blandt andet, at du kan blive medejer og få medejerfordele. Det betyder også, at du kan få præcis det energiprodukt, du har brug for. Lige fra brændstof, AdBlue og smøremidler til fyringsolie, naturgas, varmepumper og el. Ring til os nu på 70 12 12 33.

top