Vind ladestander med 1 års service til en værdi af 19.900,-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - så er du automatisk med i konkurrencen om at vinde en ladestander inkl. 1 års service fra OK til din boligforening.

Ladestander boligforeninger

Vind en ladestander!

Tilmeld nyhedsbrev

Læs hvordan vi behandler personoplysninger i OK's persondatapolitik

Konkurrencens præmie er en BusinessLine-ladestander til en værdi af 18.495 kr. ekskl. moms samt et års serviceabonnement til en værdi af 118 kr./md. Præmien kan konverteres til en Elvi-ladeboks eller indgå som del af en samlet, større ladeløsning til boligforeningen. Præmien kan ikke konverteres til kontanter, videregives eller sælges. Frist for at deltage i konkurrencen er fredag d. 10. marts 2023. Vinderen trækkes i uge 11 og bliver kontaktet direkte.

Det er et krav for at vinde præmien, at boligforeningen takker ja til at indgå aftale med OK om installation af ladestanderen. Udgift til installation og eventuelle ekstraomkostninger ved installationen står boligforeningen selv for. Beskrivelse af standardinstallation kan findes her: standardinstallation.

Få et nyhedsbrev fyldt med viden, gode råd og tilbud

Vores gratis nyhedsbrev er fyldt med gode råd, tilbud og spændende viden om hybrid- og elbiler og ladeløsninger.

Tilmelder du dig nyhedsbrevet, har du chancen for at vinde en BusinessLine-ladestander inkl. 1 års service til din boligforening til en samlet værdi af 19.900 kr.

Vinderen får direkte besked i uge 11.

Mand lader bil ved ladestander
top