Få gode rabatter på OK's energiprodukter

OK og DK Camp har indgået en ny samarbejdsaftale, så du fremover får særligt gode rabatter på en lang række af OK's produkter.

Få et uforpligtende tilbud fra OK

Levering fra dag til dag

OK er Danmarks største leverandør af fyringsolie og diesel. Vi har egen vognpark og vores lokalkendte chauffører leverer fra dag til dag – og til tiden. Du kan ringe til os døgnet rundt og haster det, så kan vi arrangere levering inden for få timer.

Læs mere om olie fra OK

OK tankvogn og chauffør ved siden af

Naturgas til fastpris eller markedspris

Uanset om du er til et fast budget uden uforudsete prisstigninger, eller du ønsker at udnytte gevinsten ved prisfald på markedet, så finder vi den løsning, der passer bedst til dig.

Find ud af mere om naturgas

El der matcher din risikoprofil

Når du er elkunde hos OK, skræddersyr vi den løsning, der passer bedst til din risikoprofil. Uanset om du foretrækker budgetsikkerhed eller, om du er mere risikovillig.

Læs mere om el

Få et OK Erhvervskort - det er gratis

Danmarks største netværk

Med OK's Erhvervskort får du adgang til mere end 740 velplacerede tankmuligheder med ét og samme kort. Du får en af markedets billigste standerpriser, og så kan du vaske ekstra billigt hele ugen i en af vores 140 svanemærkede vaskehaller.

Læs mere om OK Erhvervskort

Tank og vask med OK's app

Hent OK's app og tilknyt dit OK Erhvervskort. Så kan du tanke diesel og benzin direkte via mobilen. Du kan også vaske bilen direkte fra forsædet. Hurtigt og nemt.

Læs mere om OK's app til erhverv

Mand i bil i færd med at bruge OK's app til at betale tankning

Bliv medejer og få fordele

For at blive medejer af OK, skal du investere et beløb svarende til 15 kr. pr. 5.000 kr., som du forventer at købe ind for årligt. Du indskyder minimum 250 kr. og hæfter udelukkende for dit eget indskud.

Afkastet varierer, men til eksempel fik vores medejere i 2021 udbetalt 250 mio. kr.

Læs mere om medejerskab

Fordele med OK

Saml dine energikøb

Bliv medejer og få kontante fordele

Tilgængelighed 24/7

Fast kontaktperson

Overblik på Min OK

top