Mød OK til Danmarks største messe for entreprenør- og anlægsbranchen

Den 13.-15. juni kan du møde OK til E&H 2024 i Herning, hvor landets største messe for entreprenør- og anlægsbranchen finder sted. Få din gratis billet på siden her.

Få gratis billet

Vi er med dig hele vejen. Også i den grønne omstilling.

På vores stand til E&H-messen kan du bl.a. se vores mobile ladeløsning, høre mere om vores gratis CO2-regnskab, produkter til den grønne omstilling, fordelene ved medejerskab af OK og meget andet, der kan have betydning for din hverdag.

På standen kan du også deltage i vores konkurrence og vinde fede præmier – og mangler du lidt godt til ganen, har vi kaffe på kanden og pølser på grillen.

Mere om OK’s produkter

Vind fede præmier på OK’s stand!

Gummiged kører med en palle med cementblokke

Sådan hjælper vi entreprenørbranchen

For A. Enggaard er gode relationer vigtige

Siden 1997 har A. Enggaard været medejer af OK, som leverer bl.a. HVO Biodiesel og smøremidler til entreprenøren.

Og selvom man er en stor spiller på entreprenørmarkedet, holder A. Enggaard fast i nogle helt klare værdier, som også strækker sig til forholdet til leverandører og miljøet.

OK leverer til fossilfrie projekter

Zøllner er en entreprenørvirksomhed, der siden 2007 har arbejdet med mange typer af entrepriser - primært indenfor kystsikring, anlægsarbejde og forsyningsarbejde.

Til Zøllners fossilfrie projekter leverer OK bl.a. ladeløsninger til Zøllners ansatte, mobile ladespots til værktøjer og maskiner og HVO-biodiesel, så CO2-aftrykket på byggepladsen bliver mindsket mest muligt.

Vores team står klar til at hjælpe dig

Vi vil gerne gøre din hverdag lettere. Derfor står vores team også altid klar til at hjælpe dig, der er i entreprenørbranchen, når du har brug for det. For vores fornemste opgave er at hjælpe dig til at udnytte maskinparken optimalt og undgå spildtid på byggepladsen.

Vi tilbyder 24 timers kundeservice, og du kan altid kontakte os, hvis du har brug for rådgivning eller vil høre mere om dine fordele hos OK.

Kontakt os på 70 12 12 33

OK's team

Få din gratis billet til E&H 2024

E&H, Danmarks største fagmesse for entreprenør- og anlægsbranchen, finder sted i Herning fra d. 13.-15. juni 2024.

Hvor?
MCH Outdoor Arena v/ Kaj Zartowsvej 7400 Herning

Hvornår?
Torsdag 13. juni kl. 9.00 - 17.00
Fredag 14. juni kl. 9.00 - 17.00
Lørdag 15. juni kl. 9.00 - 17.00

Få gratis billet

top