rhenus FU 800 – præcis som et godt køle- og smøremiddel skal være

Skiftet til Rhenus gav bedre arbejdsmiljø

RM Spaantagning har specialiseret sig i komponenter inden for fræsning, drejning og boring og leverer til stort set alle brancher i dansk erhvervsliv.

Virksomheden har med rådgivning fra OK skiftet til det mærkningsfrie køle- og smøremiddel rhenus FU 800, hvilket har betydet et markant bedre arbejdsmiljø. Samtidig er renseeffekten væsentlig bedre, så virksomheden undgår problemer i maskinerne.

Læs hele casen her

Skift til Rhenus smøremidler fra OK
Efter vi er skiftet til Rhenus, har vi ikke oplevet hudgener som før. Og den dårlige lugt i værkstedet er væk
Hans Jørgen Johansen, RM Spaantagning

Du kan ligefrem mærke, at rhenus FU 800 er mærkningsfrit

Træt af fedtede maskiner og emner? Reststoffer og skum i maskinen? Oplever dine medarbejdere og kolleger hudgener og dårlig lugt i værkstedet? Og bruger du generelt alt for mange forskellige typer af køle- og smøremidler i maskinparken, hvilket belaster økonomien i sidste ende?

rhenus FU 800 køle- og smøremiddel gør det umulige muligt og kombinerer egenskaber, der tager hensyn til mennesket, miljøet, ydeevne og maskine i ét og samme produkt.

Skift til Rhenus smøremidler fra OK

Èt universelt køle- og smøreolie til hele produktionen

rhenus FU 800 er bredspektret og kan derfor bruges på tværs af dine maskiner og værktøjer. De universelle egenskaber gør, at produktet generelt kan anvendes i alle brancher og til en lang række materialer og processer.

Om du skal dreje, bore, fræse eller skære gevind i aluminium, titanium, stål eller støbejern, så er rhenus FU 800 velegnet.

Hør mere om FU 800

rhenus FU 800 er lige så effektivt som branchens amin- og borsyrefrie produkter og har et optimalt niveau af menneskelig tolerance
Meinhard Kiehl, direktør, produktstyring og marketing Rhenus Lub

Slut med fedtede emner og maskiner

rhenus FU 800 lever op til branchens krav for vandblandbare køle- og smøremidler om driftssikkerhed, gode spuleegenskaber, minimal skum mv. Med andre ord er rhenus FU 800 din garanti for renere maskiner og emner uden reststoffer.

Det betyder mindre rengøring og vedligeholdelse, og på den lange bane sparet arbejdsgange og timeløn.

RM Spaantagning - industri

Fri for unødvendig kemi

rhenus FU 800 er mærkningsfri og 100 % fri for aminer, borsyre og anden unødvendig kemi – uden det går ud over præstation og ydeevne. Test viser bl.a. imponerende skifteintervaller.

Samtidig har produktet en høj hudtolerence og lav pH-værdi, som sikrer et godt arbejdsmiljø, hvor du minimerer irriteret hud- og lugtgener hos dine medarbejdere.

Hør mere om rhenus FU 800

Følg OK på LinkedIn 

 

Følg OK’s LinkedIn Showcase Page, hvor du får gode råd, ny viden, erfaring fra andre i branchen og rådgivning omkring brug af køle- og smøremidler til optimering af din metal-forretning.

Følg os på LinkedIn

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem