rhenus FU 800 – præcis som et godt kølesmøremiddel skal være

 

Hent vores guide og bliv klogere på kølesmøremidler

Vi har udarbejdet en guide, som giver dig de 6 vigtigste grunde til, hvorfor du skal vælge kølesmøremidlet rhenus FU 800 til din maskinpark.

Hent guiden og læs mere her

FU800 guide

Èt universelt kølesmøremiddel til hele produktionen

rhenus FU 800 er bredspektret og kan derfor bruges på tværs af dine maskiner og værktøjer. De universelle egenskaber gør, at produktet generelt kan anvendes i alle brancher og til en lang række materialer og processer.

Om du skal dreje, bore, fræse eller skære gevind i aluminium, titanium, stål eller støbejern, så er rhenus FU 800 velegnet.

OK leverer et bredt udvalg af smøremidler
Efter vi er gået over på FU 800, har vi ikke problemer med at bearbejde forskellige materialer som aluminium, støbejern og alu-bronze
- Paw Lyngaa, Maskinfabrikken Silkeborg Spåntagning A/S

Renere maskiner og sparet tid med FU 800

Maskinfabrikken Horsens Spån Teknik A/S har længe oplevet udfordringer med klistrede og fedtede maskiner.

Men et samarbejde med OK og et skifte til Rhenus´ kølesmøremidler har betydet forbedret smøreeffekt og så rene maskiner, at HST sparer dyrebar tid på rengøring af maskinerne hver eneste dag.

Læs hele casen her

Mand kigger i refraktometer

Slut med fedtede emner og maskiner

rhenus FU 800 lever op til branchens krav for vandblandbare kølesmøremidler om driftssikkerhed, gode spuleegenskaber, minimal skum mv. Med andre ord er rhenus FU 800 din garanti for renere maskiner og emner uden reststoffer.

Det betyder mindre rengøring og vedligeholdelse, og på den lange bane sparet arbejdsgange og timeløn.

Ja tak, kontakt mig vedrørende smøremidler

RM Spaantagning - industri

Du kan ligefrem mærke, at rhenus FU 800 er mærkningsfrit

Træt af fedtede maskiner og emner? Reststoffer og skum i maskinen? Oplever dine medarbejdere og kolleger hudgener og dårlig lugt i værkstedet? Og bruger du generelt alt for mange forskellige typer af kølesmøremidler i maskinparken, hvilket belaster økonomien i sidste ende?

rhenus FU 800 kølesmøremiddel gør det umulige muligt og kombinerer egenskaber, der tager hensyn til mennesket, miljøet, ydeevne og maskine i ét og samme produkt.

Skift til Rhenus smøremidler fra OK

Fri for unødvendig kemi

rhenus FU 800 er mærkningsfri og 100 % fri for aminer, borsyre og anden unødvendig kemi – uden det går ud over præstation og ydeevne. Test viser bl.a. imponerende skifteintervaller.

Samtidig har produktet en høj hudtolerence og lav pH-værdi, som sikrer et godt arbejdsmiljø, hvor du minimerer irriteret hud- og lugtgener hos dine medarbejdere.

Følg OK på LinkedIn 

 

Følg OK’s LinkedIn Showcase Page, hvor du får gode råd, ny viden, erfaring fra andre i branchen og rådgivning omkring brug af kølesmøremidler til optimering af din metal-forretning.

Følg os på LinkedIn

 

Har du brug for smøremidler?

Så ring til os - det er ganske uforpligtende.

Lars Primdahl

Key account manager
Kølesmøremidler

Anders Elbrønd

Key account manager
Kølesmøremidler

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem