Mobil-smøremidler til plast er mere end OK

Hos OK er vi Danmarks autoriserede distributør af MobilTM. Det betyder blandt andet, at du får et team af specialister i ryggen. Det betyder også, at vi har et bredt sortiment af Mobil-smøremidler på lager i Danmark. Du kan bestille døgnet rundt.

Få kortere cyklustid

Et godt smøremiddel skal passe til dine maskiner og din plastproduktion. Derfor optimerer vi hele tiden, så dine smøremidler bidrager mest muligt til bundlinjen. Med bedre smøremidler kan du nemlig spare cyklustid.

Se hvad vi kan gøre for dig

 

Smøremidler fra OK

Få gratis fabriksgennemgang

Hos OK får du mere end bare smøremidler. Forkerte smøremidler slider dine maskiner og køretøjer. Det kan også give længere cyklustid. Og i værste fald give nedbrud, som kræver dyre reparationer og spildtid. Derfor tilbyder vi at gennemgå din fabriks smøremidler. Gratis ganske vist.

Få en fabriksgennemgang

Hold produktionen i gang med OK Fluid Partner

OK Fluid Partner er en totalløsning med syv centrale serviceydelser, som tilsammen giver dig tid til at fokusere på det, der betyder allermest – din drift, produktion og forretning. Vi kan tage ansvaret for alt det andet.

Se vores serviceydelser

Konsultation om smøremidler

Normer, standarder – og olieanalyser

Normer og standarder er gode rettesnore. Men de siger ikke noget om, hvordan dine smøremidler ændrer sig i brug. Derfor anbefaler vi, at du får lavet olieanalyser. Så ved du præcis, hvordan olien og maskinens tilstand er.

Læs mere om OK Analyse

OK laver også olieanalyse for dig

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så kan du blive ringet op til en snak om dine smøremidler. Helt uforpligtende, selvfølgelig.

Bliv ringet op

Få god rådgivning og en fast servicetekniker hos OK
top