Velkommen. Nu kan du også tanke i Køge

Nu åbner vores nye OK Truck Diesel-station i Køge. Stationen ligger strategisk med gode tilkørselsforhold, high speed-pumper, AdBlue og meget andet, som sparer dig tid, næste gang dine chauffører skal bruge en tankepause. 

Besøg os døgnet rundt

OK Truck Diesel-stationen ligger på Skandinavisk Transport Center, og du er meget velkommen – døgnet rundt.

OK Truck Vask

Tank HVO Biodiesel i Køge

Som noget nyt kan du nu også tanke HVO Diesel i Køge. Det eneste, du skal bruge, er dit OK Truck Diesel-kort. Så kan du nemt tanke HVO og hurtigt komme på farten igen.

Se mere om HVO Biodiesel

HVO-diesel hos OK

Altid tæt på nærmeste tank

Med et OK Truck Diesel-kort får du et stort netværk af videoovervågede truckstationer. Alle stationerne ligger strategisk placeret på kryds og tværs af Danmark, så du altid kan tanke lige i nærheden.

Bestil OK Truck Diesel-kort. Gratis

Tank hos OK døgnet rundt

Tank sikkert med mobilen

Hos os kan du også betale med mobilen. Med sms-tankning får du en nem, sikker løsning, der kan erstatte eller supplere dine tankkort. Det er let at komme i gang med sms-tankning.

Sikker tankning med sms

Sms-tankning med mobilen hos OK

Vores telefonnummer er 89 32 25 40. Også den uheldige dag – eller nat, hvor lastværk er hastværk.

Tank diesel og AdBlue. Nemt og hurtigt

Det er bedst at tanke AdBlue dér, hvor du tanker diesel. Det sparer dig tid, så du kan komme på farten igen. Let og hurtigt.

Her kan du tanke AdBlue

AdBlue-tank på dieselbil

Få kort til hele Europa

Har du en DKV-aftale hos os, får du flere end 50.000 tankmuligheder i Europa. Med flere tankstationer får du kortere køreture og sparer tid. Det er en fordel for dig, der synes, omveje er spild af tid.

Dine fordele i Europa

top