Velkommen. Nu kan du også tanke i Recharge City ved Horsens

Nu åbner vi endnu en OK Truckstation i Horsens. Stationen ligger strategisk godt i forhold til E45 i Recharge City med gode tilkørselsforhold, high-speed pumper til diesel og AdBlue, som sparer dig tid, hver gang dine chauffører har brug for en tankepause. På adressen finder du også gode faciliteter som parkering, spisesteder, overnatning mv. I en travl hverdag er det mere end OK.

Besøg os døgnet rundt

OK Truckstationen ligger på Kai Lindbergs Vej 2 ved Horsens, og du er mere end velkommen – døgnet rundt.

Skilt med teksten velkommen til en velfortjent tankepause og OK-logo

Altid tæt på nærmeste tank

Med et OK Truckkort får du et stort netværk af videoovervågede truckstationer. Alle stationerne ligger strategisk placeret på kryds og tværs af Danmark, så du altid kan tanke lige i nærheden.

Bestil OK Truckkort. Gratis

Tank hos OK døgnet rundt

Tank sikkert med mobilen

Hos os kan du også betale med mobilen. Med sms-tankning får du en nem, sikker løsning, der kan erstatte eller supplere dine tankkort. Det er let at komme i gang med sms-tankning.

Sikker tankning med sms

Sms-tankning med mobilen hos OK

Vores telefonnummer er 89 32 25 40. Også den uheldige dag – eller nat, når det hele haster.

Tank diesel og AdBlue. Nemt og hurtigt

Det er bedst at tanke AdBlue dér, hvor du tanker diesel. Det sparer dig tid, så du kan komme på farten igen. Let og hurtigt.

Her kan du tanke AdBlue

AdBlue-tank på dieselbil

Få kort til hele Europa

Har du en DKV-aftale hos os, får du flere end 67.000 tankmuligheder i Europa. Med flere tankstationer får du kortere køreture og sparer tid. Det er en fordel for dig, der synes, omveje er spild af tid.

Dine fordele i Europa

top