Bestil din diesel hos OK – så behøver du aldrig gøre det igen

Hos OK vil vi gerne gøre livet så let som muligt for dig, der er landmand. Derfor kan du også få kvalitetsprodukter til dine maskiner og digitale løsninger, der hurtigt hjælper dig videre i en travl hverdag.

Bestil diesel og få gratis* niveaumåler til hjemmetanken

Bestiller du din næste tankfuld diesel hos os, behøver du aldrig gøre det igen. Ganske enkelt. I OK leverer vi diesel til dine landbrugsmaskiner, og bestiller du nu, får du en gratis niveaumåler til din hjemmetank med.

Med niveaumåleren kan vi overvåge din tank, så vi automatisk får besked, når det er tid til at levere diesel igen. Så har du altid diesel i tanken, hvis du ønsker det.

Bestil diesel på 89 32 25 45

*Kræver en overjordisk tank på min. 1.800 liter og et årsforbrug på +10.000 liter og at du ikke har købt diesel hos OK de seneste 12 måneder. Bestil senest 31. januar 2021 og vi stiller en digital niveaumåler gratis til rådighed (værdi af 5.000 kr.). Du skal blot underskrive en låneaftale.

Spar tid i hverdagen med en niveaumåler

Niveaumåleren følger beholdningen af diesel i din hjemmetank. Når beholdningen når ned på et bestemt niveau, indsætter vi automatisk en ordre med en ny levering til dig.

Din fordel? Du slipper for at holde øje med standen i din tank og bruge tid på at bestille diesel. Så kan du fokusere på vigtigere ting i en travl hverdag.

Bestil diesel på 89 32 25 45 og få en niveaumåler

Niveaumåler hos OK

Gode smøremidler til gode priser

Hos OK kan du få kvalitetssmøremidler til alle dine maskiner. Og så får du altid hurtig levering med i købet.

Vi leverer fra dag til dag, og opstår der et akut behov, kan vi typisk sørge for levering inden for 3-4 timer.

Mere om smøremidler fra OK

Varde Maskinstation får leveret smøremidler fra OK

Brug for fyringsolie? Så holder vores tankvogn klar

Hos OK får du også som landbrugskunde altid fyringsolie til en god pris. Vælger du OK Fyringsolie Plus, får du tilmed mere varme for pengene.

Vores Plus-produkt er tilsat et additiv, der giver bedre udnyttelse af olien, mere varme fra dit fyr og et lavere olieforbrug. Du kan også få OK Fyringsolie basis, som er billigere, men ikke er tilsat additivet. 

Få tilbud på fyringsolie

Digital løsning gør hverdagen nemmere

Har du travlt i landbruget, kan smarte, digitale løsninger give dig frihed til at have fokus på bedriften.

OK's Bestil-app gør det nemt at genbestille fyringsolie eller diesel direkte med mobilen. Du kan bestille hurtigt, når det passer dig - og hurtigt komme videre.

          

Landmand Bo Kaczmarek genbestiller på app

Få et stærkt team med i købet

Hos OK får du altid et dygtigt landbrugsteam med i købet. Det betyder blandt andet, at du får et direkte nummer til vores kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet.

Hør mere på 89 32 25 45

OK medarbejdere

Bliv medejer og få mere for dine penge

OK er et 100% dansk andelsselskab. Vi er ejet af vores ca. 11.600 kunder og forhandlere, som alle har indflydelse på vores udvikling. Og så får de oven i købet del i overskuddet. Det er en god forretning, synes vi.

Som medejer vil dit afkast naturligvis variere. Som eksempel fik OK's medejere udbetalt 200 mio. kr. i 2020, hvilket er den største udlodning i OK's historie. Få del i OK's overskud på 89 32 25 45

Læs mere om medejerskab

 

Bliv medejer af OK
top