Vi sætter en ære i at hjælpe landbruget

Der er altid meget at lave som landmand. Det ved vi, fordi vi har været leverandør til det danske landbrug i mere end 100 år. Derfor har vi også et dedikeret team af specialister, der gerne vil hjælpe med at gøre din hverdag nemmere.

Traktor på mark

Bestil diesel 89 32 25 45

Diesel med dag til dag-levering. Det er mere end OK.

Hos OK vil vi gerne gøre livet så nemt og godt som muligt for dig, der er landmand. Derfor kan du også altid få grundig rådgivning og et bredt produktsortiment til dine maskiner.

Vi har egen vognpark, og vores lokalkendte chauffører er de samme år efter år, levering efter levering. Det betyder, at du kan forvente høj kvalitet og hurtig levering, når du bestiller diesel til dit landbrug. Bestiller du i dag, leverer vi i morgen.

Se flere af OK’s produkter

Bestil diesel på under 1 minut med OK’s app

Har du travlt i landbruget, kan smarte, digitale løsninger give dig frihed til at have fokus på bedriften.

OK Bestil-appen gør det nemt at bestille diesel direkte med mobilen. Du kan bestille på under 1 minut, når det passer dig - og hurtigt komme videre.

          

Landmand ved maskine

Dine fordele hos OK

Et dedikeret landbrugsteam

Dag til dag-levering

Personlig rådgivning

Kundeservice døgnet rundt

Mulighed for medejerskab

Et af Danmarks største sortimenter

Lokalkendte chauffører

Et team, der gi'r en hånd med i hverdagen

Hos OK får du altid et dygtigt landbrugsteam med i købet. Det betyder bl.a., at du får et direkte nummer til vores kundeservice, der sidder klar 24 timer i døgnet.

Vores team af specialister i landbrug sætter en ære i at give dig et godt fif og hjælpe dig godt videre.

Bliv ringet op af teamet

Mand med headset taler i telefon

Bliver du medejer, giver vi en bid af kagen

Vi er et 100 % dansk andelsselskab ejet af vores ca. 11.600 kunder og forhandlere, som alle bidrager til vores udvikling. Og så får de oven i købet del i vores overskud hvert år. Det er en god forretning, synes vi.

Som landmand kan du også blive medejer og få afkast til gavn for dit landbrug. Afkastet varierer fra år til år, men jo flere produkter du køber gennem OK, desto højere bliver afkastet. I 2022 fik OK's medejere udbetalt 250 mio. kr., hvilket er en af de største udlodninger i OK’s historie.

Hør hvad medejerskabet kan betyde for dig på 89 32 25 4589 32 25 45.

Kage bliv medejer af OK

Professionel rådgivning med i købet

Hos OK får du altid en smøreteknisk specialist med i købet, så du er sikker på at få de helt rigtige smøremidler til din maskinpark.

Få professionelle fif her

Køb smøremidler hos OK
top