Bliver oktan 100 udbredt til andre tankstationer i Danmark?

OK evaluerer løbende på efterspørgslen på oktan 100 frem mod slutningen af 2018.

OK har dog på samtlige 667 OK-tankstationer en høj kvalitet på alle benzinprodukter, og kvaliteten af additiverne er den samme uanset oktantallet.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem