Hvornår kan jeg tanke oktan 100 på OK-tankstationerne?

Du kan allerede nu tanke oktan 100 på 41 OK-tankstationer i København og Nordsjælland. I løbet af februar 2019 udrulles oktan 100 til resten af OK-tankstationerne på Sjælland.

I april fortsætter ombygningen af tankanlæggene og udrulningen af oktan 100 på OK-tankstationerne i Jylland og på Fyn. Vi forventer at være færdige med udrulningen inden sommeren 2019.

Se hvor du kan tanke oktan 100