Hvad er HVO Biodiesel?

HVO Biodiesel er en 100 % biologisk dieselolie, der stort set har de samme tekniske egenskaber som fossilt diesel. HVO kan blandes med fossilt diesel, eller bruges som 100 % ren HVO til din dieselmotor.

OK Sælger HVO i to varianter – HVO Biodiesel og HVO Biodiesel (CPO, Crude Palm Oil). Forskellen er, at der er rå palmeolie i HVO Biodiesel (CPO), og det er der ikke i HVO Biodiesel.