Kan jeg få en intervalaftale på landbrugsdiesel hos OK?

Ja, det kan du. Vil du undgå tørløb og slippe for selv at bestille landbrugsdiesel fra gang til gang, kan vi tilbyde dig intervallevering.

På grundlag af dit firmas årlige forbrug af landbrugsdiesel beregner vi et fast leveringsinterval og sørger for at komme ud og fylde din tank op. Ændrer dit forbrug sig, kan vi til hver en tid justere det aftalte interval.

Det er gratis at være tilmeldt OK's intervallevering.

Men vær opmærksom på, at for at have en intervalaftale på landbrugsdiesel hos OK, er det vigtig at have et jævnt ensartet forbrug.

Hvis du har nogle udsving i dit forbrug af landbrugsdiesel, f.eks. om sommeren eller om vinteren, er det vigtigt at informere OK om dette, så vi kan tage højde for det, når vi leverer.

Kontakt os på 70 12 12 3370 12 12 33 og få oprettet en intervalaftale ved en af vores konsulenter, eller udfyld kontakformularen​.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem