Hvad er inkluderet i en aftale om firmaladeboks hos OK?

Med en aftale om en firmaladeboks-løsning fra OK, får medarbejderen:

• en væghængt ladeboks produceret af EVBox, en af Europas førende ladeboksleverandører
  • ét kabel med Type 2-ladestik inkl. kabelholder
  • standardinstallation
  • service
  • support 24/7

OK klarer installation og administration af aftalen. Medarbejderen skal blot betale sin elregning ved sin el-leverandør, så sørger OK for at godtgøre medarbejderen via tilbagebetalingssats. Vi opkræver virksomheden for medarbejderens ladeboks inkl. installation, månedligt serviceabonnement og OK’s gældende tilbagebetalingssats.

Læs mere om tilbagebetalingssats

Mere om opladning af firmabil