Hvem kan få en firmaladeboks hos OK?

Alle virksomheder, der ønsker at tilbyde medarbejdere med firmabil en mulighed for at vælge en hjemmeløsning til opladning kan få en ladeløsning hos OK.

Vi installerer OK’s ladeboks hos medarbejderen, som selv lægger ud for udgifterne til strøm. Herefter tilbagebetaler OK de kWh, der er brugt til opladning efter OK’s tilbagebetalingssats til medarbejderen. Tilbagebetalingen svarer til den rene elpris plus gældende nettariffer. OK opkræver herefter din virksomhed for ladeboks inkl. installation, månedligt serviceabonnement og OK’s gældende tilbagebetalingssats.

Læs mere om tilbagebetalingssats

Mere om opladning af firmabil