Hvad kan jeg i OK Bestil-appen?

Med OK Bestil-appen kan du hurtigt og nemt bestille fyringsolie og diesel til din tank. Det tager under 1 minut, så det er hurtigt klaret - selv når du er på farten.

Du kan også se dine tidligere bestillinger i appen, samt bestillinger der er på vej.

Vær opmærksom på, at du skal være kunde hos OK for at bestille olie i OK Bestil. Er du ikke allerede kunde, kan du ringe til os på 70 12 12 33.