Skal jeg være kunde for at bestille i appen?

Ja, du skal være kunde hos OK for at kunne bestille i appen.

Men hvis du ikke allerede er kunde hos OK, kan vi hurtigt oprette dig. Ring til os på 70 12 12 33, så hjælper vi dig.

Læs mere om OK Bestil-appen her

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem