HI-messen 2019: En bæredygtig fremtid med en bæredygtig bundlinje

Kom og vær med, når vi byder på virtual reality, 3D-print og meget andet, som sætter fokus på din fremtid. Den gode nyhed er nemlig, at fremtidens muligheder allerede er her, og de er grønnere og mere digitale.

Fremtiden bliver grønnere og mere digital

På stand 2694 i hal C kan du prøve alle OK’s digitale løsninger og nye apps. Og så kan du få en snak om lige præcis det, du er interesseret i. Det kan være, du overvejer biodiesel eller klimavenlig strøm? Eller bionedbrydelige smøremidler, måske?

Det kan også være, du overvejer at få en varmepumpe, der sænker dit CO2-aftryk, samtidig med at du får ekstra penge på bundlinjen.

Se HI’s program her

HI-messe logo og vindmøller på mark

Kom og prøv vores virtual reality-briller

Med virtual reality-briller, 3D-printede varmepumper og meget andet sætter vi fokus på din fremtid.

Tag et smugkig ind i virtual reality i videoen her.

VR-briller

Digitale løsninger og apps

Hos OK får du et digitalt selvbetjeningsværktøj, Min OK, der gør din hverdag smartere og nemmere. Du får også større overblik, blandt andet over alle køb og fakturaer.

Vi har også udviklet en række apps. Med OK Erhverv-appen kan du tanke og betale fra forsædet, finde nærmeste tank og blive siddende bag rattet, når du vasker firmabilen. Du kan også hente vores OK Bestil-app, som gør det nemt og hurtigt at bestille diesel og fyringsolie – med ét enkelt swipe på mobilen.

Mere om OK Erhverv-appen

prøv OK's bestil-app

En bæredygtig fremtid med en bæredygtig bundlinje

Vi ved, at bæredygtighed er mere end et politisk spørgsmål. Det handler mindst lige så meget om dine kunders opbakning og efterspørgsel.

Hos OK kan du få et bredt udvalg af miljøvenlige produkter — lige fra smøremidler til biodiesel og klimavenlig strøm.

Smøremidler fra OK

Klimavenlig strøm

OK’s klimavenlige el er et godt valg til dig, der vil mindske CO2-aftrykket mest muligt. På den måde sikrer du, at den strøm, du bruger, kommer fra vedvarende energikilder som f.eks. sol- og vindenergi. Det kalder vi god energi.

Vil du gøre en forskel i miljøregnskabet, kan du også investere i biocertifikater hos os. På den måde er du direkte med til at mindske CO2-aftrykket og får selv et stærkt miljøregnskab.

Mark med vindmøller

Skal vi snakke om din fremtid? Ring til os allerede nu på 70 12 12 33 eller mød os på stand C2694 til HI-messen.

top