Hvordan er OK's rabatstruktur?

Prisen på vores OK Truck Diesel-stationer er baseret på listeprisen minus en god rabat. Du kan også tanke på alle vores almindelige tankstationer, hvis du har en personbil eller varebil. Her betaler du det, der står på prisskiltet.

Hvad er så billigst? Det kan vi ikke entydigt sige. Nettoprisen på vores tankstationer er lige nu minimum 1,30 kr./l. lavere end listeprisen på Truck Diesel-stationer. Ofte er den endnu lavere på grund af lokale priskrige.

Den billigste tankfuld er som regel den nærmeste. På den måde sparer du ekstra kilometer, som er spild af tid og penge. Med et OK Erhvervskort er du altid tæt på en station. Vi har 740 tanke – ud af 2.000 i alt i Danmark.

Læs om OK Erhvervskort