Jeg er flyttet og skal have ændret adressen på mit OK Erhvervskort, hvad gør jeg?

Har vi dit korrekte cpr.-/cvr.-nummer i vores system, modtager vi automatisk besked via cpr.-/cvr.-registret når du ændrer din adresse.

Alternativt kan du meddele os din adresseændring telefonisk på 70 12 12 33, eller via e-mail til ok@ok.dk eller pr. brev til nedenstående adresse:

OK a.m.b.a.
Åhave Parkvej 11
8260 Viby J