Kan jeg støtte sporten med et OK Erhvervskort?

Ja, det kan du. Når du bestiller dit OK Erhvervskort​, kan du samtidig tilvælge at støtte din lokale klub.

Hvis du endnu ikke støtter en klub, kan du tilføje en sponsorklub. Hvis du allerede støtter en klub, og ønsker at støtte en anden i stedet, kan du selv ændre det. Vælg den klub du gerne vil støtte ved at logge ind på Min OK, og klikke dig ind på dine Kundeoplysninger og Min sponsoraftale.

Bemærk, at den klub du vælger at støtte, skal have en sponsoraftale med OK og et sponsornummer. Dette finder du ved at søge på klubbens navn eller postnummer.

Kommer klubben op på listen, betyder det, at de har en sponsoraftale med OK.

Vælg herefter klubben og gem. Du støtter nu den valgte klub, hver gang du tanker.

Log på Min OK