Hvordan kommer jeg i gang med parkering via OK's erhvervsapp?

For at bruge OK-appen til erhverv til parkering skal du hente OK's gratis erhvervsapp til din mobiltelefon. I appen kan du oprette bruger, registrere din bil og tilføje dit betalingsmiddel: OK Erhvervskort eller OK Mobil-tankkort.

Med OK's erhvervsapp er det nemt at finde nærmeste parkeringsmulighed og desuden starte, forlænge og afslutte din parkering fra forsædet eller på farten. Dermed slipper du for kø ved billetautomaten, og du kan spare tid og penge, hvis du stopper parkeringen tidligere end forventet.

Læs mere om OK's app til erhverv