Hvordan starter jeg en parkering via OK's erhvervsapp?

Når du holder i den parkeringszone, du gerne vil parkere i, kan du i OK's erhvervsapp under 'Parkering' trykke ’Parkér’ og dernæst vælge enten foreslåede tidsrum eller selv vælge et tidspunkt, hvor din parkering skal udløbe. Herefter vælger du dit køretøj og starter din parkering med erhvervsappen.

Husk, at du også altid kan bruge OK's erhvervsapp til at forlænge din parkering eller stoppe parkeringen før tid.

Læs mere om OK's app til erhverv