Bestil billig fyringsolie – og få en niveaumåler til 0 kr.

Hos OK får du nem bestilling, 24 timers kundeservice og hurtig levering fra dag til dag med i købet. Bestiller du nu, får du en niveaumåler med i købet. Ring til os på 89 32 25 45 og hør, hvor meget du kan få i rabat.* 

Få et tilbud på fyringsolie

*Rabatten beregnes individuelt ud fra bl.a. årsforbrug. Rabatten er ekskl. moms og gælder ved første køb af min. 700 liter fyringsolie senest 31. 12. 2020.

Dit eget team - døgnet rundt

Du kan altid få fat i os. Vores erfarne team sidder klar til at hjælpe dig med fyringsolie. Døgnet rundt, alle ugens dage. Ring til Oliver og resten af teamet på 89 32 25 45.

Få den bedste kundeservice hos OK

Du kan gøre det selv

Er du fyringsoliekunde, kan du bestille døgnet rundt på 89 32 25 45. Og har du bestilt én gang, kan du let bestille igen, igen og igen med OK Bestil-appen. Appen er gratis.

 

          

prøv OK's bestil-app

Eller vi kan gøre det let

Du kan også lade os stå for det hele. Det betyder helt simpelt, at vi installerer en niveaumåler i din hjemmetank. På den måde slipper du for at løbe tør. Vi overvåger nemlig din tank og får automatisk besked, når det er tid til at levere din fyringsolie.

Bestil fyringsolie hos OK

Få en niveaumåler til 0 kr.

Med en niveaumåler får du automatisk fyringsolie, når det er tid. Eneste krav er, at du har en overjordisk tank på min. 1.800 liter eller dit årsforbrug er +5.000 liter og ikke har købt fyringsolie hos OK de seneste 12 måneder. Bestiller du senest 31. december 2020, stiller vi en digital niveaumåler til rådighed (værdi af 5.000 kr.) – helt gratis. Du skal blot underskrive en låneaftale.

Niveaumåleren gør det nemmere for os at være kunde. Vi skal ikke selv holde øje med tanken og ved, at OK fylder på, når det er tid
Hans Christian Nielsen, direktør, Trekantens Stillads

Dine fordele hos OK

Dag-til-dag levering

Høj, fast rabat

Nem bestilling

Tryghed

Lokalkendte chauffører

Uanset om du bestiller på 89 32 25 45, med OK Bestil-appen eller har en niveaumåler, kan vi levere fra dag til dag. Vi har vores egne lokalkendte chauffører, som sikrer nem levering.

Få et tilbud på fyringsolie

Bestil fyringsolie hos OK

OK er et andelsselskab

Vi er et 100% dansk, kundeejet energiselskab. Det betyder blandt andet, at vi arbejder for dig. Det betyder også, at du kan blive medejer og få kontante fordele, når vi deler overskuddet.

Jeg vil gerne høre mere

Har du brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller hvis du har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 12 12 3370 12 12 33 - vi sidder klar til at hjælpe dig.

Gå til hjælp

top