Kan jeg få tilsendt dagspriser eller listepriser på fyringsolie fra OK til min e-mail?

Ja, det kan du. Du kan få tilsendt OK's prisliste med seneste prisændringer til din indbakke - det koster ikke noget.​

Du modtager en opdateret oversigt over OK's listepriser inkl. ændringer for alle OK's produkter, før OK's nye priser træder i kraft.

Vi skal kun bruge dit navn og din e-mail-adresse. Du kan til enhver tid afmelde prislisten igen her på ok.dk.

Se OK's listepriser