Hvad gør jeg, hvis jeg er løbet tør for fyringsolie?

​Står du pludselig i en akut situation, hvor du er løbet tør for fyringsolie, gør vi alt hvad vi kan, for hurtigt at levere fyringsolie til dig. Ring til os på 70 12 12 33.

Vi tager dog forbehold for perioder med stor belastning på vores distribution. Så vil du være på den sikre side, er det bedst, at du bestiller din fyringsolie til erhverv i god tid.

Ved levering samme dag opkræves et tørløbsgebyr på 300,00 kr. inkl. moms.

OK har intervallevering af fyringsolie​, så kan du undgå tørløb.

Læs mere om intervallevering af fyringsolie til erhverv