Hvad er AdBlue?

AdBlue er et produkt, som hjælper dig med at spare på udledningen af skadelige gasser fra dit dieseldrevne køretøj. Det er en opløsning af urea i vand på 32,5 % og er ugiftigt.

AdBlue opbevares i en separat tank og sprøjtes ind i udstødningsgassen. Derved reduceres de kvælstofholdige udstødningsgasser. AdBlue er ikke skadeligt, hverken for mennesker eller dyr.

Læs mere om AdBlue